Plant app – Concept

Deze fictieve app is een concept die ik heb bedacht zodat we al onze planten in leven kunnen houden. De app verteld hoeveel water maar ook hoeveel zonlicht de gekozen plant nodig heeft. De inspiratie achter deze app komt (helaas) uit het feit dat ik niet heel getalenteerd ben in het in leven houden van mijn planten.

Stap 1 – Het planten van het zaadje

Hoe moet ik het zaadje planten? In wat voor soort grond moet ik dit zaadje planten?
Hoeveel zon en water heeft dit zaadje nodig om te groeien? Dit zijn allemaal vragen waar je antwoord op krijgt in stap 1.

In stap 1 wordt duidelijk uitgelegd hoe je de plant naar keuze het beste kunt planten zodat je langere tijd van deze plant kunt genieten.

Stap 2 – Het laten groeien van de plant

Hoeveel zon en water heeft de plant nodig om te groeien? Wat is de beste kamer temperatuur voor deze plant? Dit zijn allemaal vragen waar je antwoord op krijgt in stap 2 van dit stappenplan.

In stap 2 wordt duidelijk uitgelegd hoe je de plant naar keuze het beste kunt laten groeien tot een grote mooie en vooral gezonde plant.

Stap 3 – Het onderhouden van de plant

Inmiddels heb je het geplante zaadje zien uitgroeien tot een grote plant, maar hoe onderhoud ik deze plant? Hoe houd ik deze plant zo lang mogelijk in leven? En wat voor een soort plant is dit nou?

In stap 3 wordt duidelijk uitgelegd hoe je de plant naar keuze het beste kunt onderhouden zodat u lang plezier heeft van deze plant.

FollowDribb.Fb.Ins.Lin.
...

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!