Kevin Knops

Grafisch vormgever, Webdesigner & hobby fotograaf
Fb.  —  Lnkd. — Ins.  —  Dribb.  —  Beh.

Kevin is een Nederlandse freelance grafisch ontwerper & web designer uit Goeree-Overflakkee die afgestudeerd is in Mediavormgeven – Graphic Design én Interactive Media Design van het Grafisch Lyceum in Rotterdam.

Kevin houd zich vooral bezig met het ontwerpen van logo’s, huisstijlen, brochures, banners, vlaggen, posters, flyers en nog veel meer. Is dit genoeg? Nee, nadat hij in 2015 is afgestudeerd als grafisch vormgever is hij in datzelfde jaar nog gestart met de nieuwe studie ‘Interactive Media Designer‘. In dit addendum jaar (4 studiejaren in 1 leerjaar gestopt) heeft hij zich gefocust op het leren maken van websites. In 2016 heeft hij ook voor deze studie zijn diploma behaald.

Nu, een aantal jaar later werkt hij met succes en plezier aan verschillende opdrachten waarin hij start-ups maar ook bestaande bedrijven helpt met hun (online) identiteit.

In 2020 is Kevin een samenwerking aan gegaan met Elektron waardoor hij naast het ontwerpen en realiseren van websites ook een hosting en email platform kan aanbieden.

Enkele opdrachtgevers

FollowDribb.Fb.Ins.Lin.
...

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!